Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

  Mesotherapie
linija

Naaldloze Mesotherapie

Deze anti-aging behandeling is voor alle huidtypen geschikt
Naaldloze Mesotherapie is een behandelmethode om werkstoffen d.m.v. geluids-trillingen (ultrasound) in de huid aan te brengen. Mesotherapie wordt met veel succes toegepast in de strijd tegen huidveroudering. Het verbetert het huidbeeld en helpt rimpels vervagen. Mesotherapie pakt de oorzaak van huidveroudering aan door allerlei essentiële werkstoffen in de huid te sluizen, met de volgende positieve effecten:
-Huidverbetering
-Hele fijne rimpels vervagen
-Huidversteviging
-Verbetering van de kwaliteit en uitstraling van de huid
-Voor gezicht, hals, decoletté en lichaam

Er zijn verschillende soorten serums die we kunnen insluizen n.a.v uw huidconditie en de klachten die wij op deze manier kunnen verminderen waardoor de huid zich hersteld en verbeterd
Om optimaal succes te hebben van deze behandelmethode kunt u dit ten alle tijden toepassen na een gezicht behandeling. Ook perfect toe te passen in combinatie met een MICRODERMABRASIE BEHANDELING  De huid is dan ontdaan van de bovenste dode huidcellen waardoor de MESO nog beter zijn werk kan doen.

Prijzen Naaldloze Mesotherapie

Afhankelijkheid van de huidtype adviseren wij, in samenspraak met de klant, de behandelmethode. Deze behandelmethode kan bestaan uit verschillende combinaties:

Basic behandeling + Mesotherapie     €59,-
Basic behandeling + Microdermabrasie + Mesotherapie       €99,-
Mesotherapie kuur €392,-


Mesotherapie kuur bestaat uit 8 Basicbehandelingen + 8 Mesotherapie behandelingen, die afhankelijk van uw huidprobleem wekelijks of om de 14 dagen plaatsvinden. Daarna volstaat het met een behandeling per maand als onderhoud.

Naaldloze mesotherapie oogtreatment

Heeft u last van donkere kringen of vochtophoping onder de ogen en wilt u dit graag extra verzorgen?
Dan is er nu een mogelijkheid om dit in de vorm van een korte behandeling met Naaldloze Mesotherapie te ondergaan. Deze huidverbeterende behandeling bestaat uit het aanbrengen van actieve werkstoffen in de diepere huidlagen d.m.v een Ultrasound apparaat. Hiermee wordt een micromassage gegeven en ontwikkeld er een warmte waardoor de werkstoffen door de opperhuid de diepere huidlagen kunnen bereiken.
Deze behandelingen worden in kuurverband gegeven zodat er echt een verbetering van uw huidconditie ontstaat. De behandeling wordt gedurende 8 tot 10 weken tweewekelijks herhaald.
De Prijs voor deze luxe oogtreatment kost €29,-

a1

a2

A3

A4

 

Vestiging:

Post-Plaza Hotel
Tweebaksmarkt 25-27
8911 KW Leeuwarden

T. 058-2159317
F. 058-2162646
www.post-plaza.nl

info@post-plaza.nl

mob/0641791576
info@schoonheidssalonbeba.nl

footer3

instagram