Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

   Massage
linija

Ontspanningsmassage

Voelt u zichzelf wel eens uitgeblust of vermoeid? Heeft u last van verkrampte en pijnlijke spieren na een zware werkweek? Dan is een ontspanning massage voor u erg geschikt.
Werkwijze:
De ontspanningsmassage wordt gegeven op een massagetafel. Het is een vrij rustige massagetechniek waarbij de masseur de spieren masseert waarbij voornamelijk strijkingen met handen en onderarmen worden gebruikt. Er wordt met warme olie gewerkt. Deze vorm van massage kan prima toegepast worden indien men ontspanning wil ervaren.
Werking:

U zult merken dat u met een ontspannen lichaam geestelijk makkelijker tot rust komt. Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van warme massage olie.
Tip:

Maandelijks een massage versterkt het immuunsysteem en zorgt voor meer rust in lichaam en geest.
Ontspanningsmassage: 30min- € 35,-
                                          
45min- € 45,-
                                         
60min- € 60,-

Hot Stone massage

De Hot Stone massage wordt gegeven met afgeronde basaltstenen. Dat zijn vulkanische stenen die door invloed van water en zand door de jaren/eeuwen heen glad zijn gepolijst. Door de combinatie van warmte en beweging ervaart men diepe ontspanning.
Werkwijze:
De Hot Stone massage wordt gegeven op een massagetafel. De warme stenen worden eerst op de rug gelegd, zodat deze verwarmt en ontspant. Het is een vrij rustige massage techniek er worden voornamelijk lange strijkingen gemaakt. Er wordt met warme olie gemasseerd.
Werking:
De Hot Stone massage ontgift, voert afvalstoffen af, stimuleert de orgaan functies en heeft een diep ontspannende werking.
Tip:
Indien men zich erg gespannen voelt kan de hot stone massage daar verlichting in brengen.
Hot Stone massage: 35min- € 35,-
                                   
50min- € 47,-
                               
   75min- € 57,-

Antistress massage

Moe,hoge werkdruk, spierpijn…...We ervaren het allemaal wel eens.
Stress en vermoeidheid komen tot uiting in uw lichaam door bijvoorbeeld pijnlijke en gespannen spieren, hoofdpijn, rugklachten, en spijsverteringsproblemen. Deze lichamelijke uitingen zijn een teken dat lichaam en geest toe zijn aan ontspanning.
Antistress massage is een heerlijke ontspannende en rustgevende massage. Ideaal voor mensen die een stressvolle baan hebben, een druk gezin of een druk sociaal leven leiden.
De rug, benen, voeten, armen, nek en hoofd krijgen dan de nodige aandacht. Bij de Antistress massage wordt gebruik gemaakt van etherische olien. In deze olien bevindt zich de essentiele kern van planten die via de reuk de huid een ontspannende, helende werking hebben.
Antistressmassage: 30min- € 35,-
                                 
 45min- € 47,-
                                 
 60min- € 65,-

 

a1

a2

A3

A4

 

Vestiging:

Post-Plaza Hotel
Tweebaksmarkt 25-27
8911 KW Leeuwarden

T. 058-2159317
F. 058-2162646
www.post-plaza.nl

info@post-plaza.nl

mob/0641791576
info@schoonheidssalonbeba.nl

footer3

instagram