Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

  Filler / Botox                     
linija

Beauty Boutique Beba werkt samen met tandarts dr.Lina Kuisiene (BIG geregistreerd)

Drs. Lina Kuisiene is BIG geregistreerd tandarts en is in 2010 aan de Kaunas Medicine University afgestudeerd.
Door haar specialisatie in cosmetische rimpelbehandelingen aan te bieden met Restylane® (fillers) en Azzalure® (botox) kan Lina Kuisiene uw uiterlijk een  finishing touch geven. Dit zijn geen permanente materialen; Deze worden mettertijd door het lichaam opgenomen en afgebroken. De ingrepen zijn simpel ( het verminderen van lachrimpels, kraaienpootjes, hangende mondhoeken of het opvullen van lippen en ingevallen wangen), maar ze hebben een enorm effect.
En net als bij de cosmetische tandheelkunde zijn het vaak de verfijnde onzichtbare aanpassingen die het verschil maken. Tandartsen zijn als geen ander bekend met de gelaatsspieren en het geven van injecties. Dit is hun dagelijks werk.

bfWij maken gebruik van de volgende producten:

Fillers
Restylane® is een natuurlijke hyaluronzuur filler om het volume van de huid te herstellen, bijvoorbeeld op plaatsen waar rimpels zijn of waar het gezicht is ingevallen. Restylane kan worden toegepast op verschillende plaatsen in het gezicht, zoals neus-mondlijnen, het opvullen van wangen, het voller maken van lippen of het helpen liften van oogleden.

Restylane® is gemaakt van hyaluronzuur, een substantie die van nature al in ons lichaam voorkomt om de huid volume te geven.
Hyaluronzuur trekt water aan en verbindt zich ermee terwijl de huid wordt aangezet om zelf collageen te produceren, zodat het gezicht voller wordt. Het resultaat houdt meestal zes tot twaalf maanden aan, maar soms ook langer. Na de behandeling kan de huid een beetje gezwollen zijn op de plaatsen waar geïnjecteerd is. Dit duurt  meestal niet langer dan 3 dagen.

bf1Fillers/Voor en na de behandeling neus lippenplooi

bf2Botox/Voor en na de behandeling frons

bf3Voor en na de behandeling frons

bf4Voor en na de behandeling ogen

Botuline toxine (botox)
Azzalure® (botox) is een FDA goedgekeurd natuurlijk proteïne dat de gelaatsspieren verslapt door de zenuwimpulsen naar de gelaatsspieren te blokkeren. Rimpels, fronslijnen, kraaienpoten of rimpeltjes rondom de mond worden veroorzaakt door de dagelijkse aanspanning van onze gezichtsspieren, elke keer dat we lachen of fronsen.Met een paar kleine injecties ontspannen de bovenliggende spieren die de huid doen samentrekken.

Vanaf het moment dat de spieren in ruststand zijn, kan de huid zich weer herstellen van de rimpel, de huid wordt zachter en het gezicht ziet er minder gespannen of vermoeid uit. Het duurt ongeveer een week voordat het resultaat van de behandeling zichtbaar is en het resultaat blijft 4 tot 6 maanden aan. Na de behandeling kunt u gewoon weer uw dagelijkse activiteiten oppakken;, de behandeling is niet chirurgisch

a1

a2

A3

A4

 

Vestiging:

Post-Plaza Hotel
Tweebaksmarkt 25-27
8911 KW Leeuwarden

T. 058-2159317
F. 058-2162646
www.post-plaza.nl

info@post-plaza.nl

mob/0641791576
info@schoonheidssalonbeba.nl

footer3

instagram